Filmové události #42/20: Z Wonder Woman bude Kleopatra a Netflix chystá projekt s Leonardem DiCapriem a Meryl Streep

Jsou tu i novinky ze světa Marvelu či Šíleného Maxe.
 
 
Ve třetím Spider-Manovi se pravděpodobně objeví více pavoučích mužů. V prequelu k Šílenému Maxovi se představí Anya Taylor-Joy. Seriálový zabiják Dexter zase chystá revival. Gal Gadot a tvůrci Wonder Woman plánují snímek o Kleopatře. Netflix naopak chystá velkorozpočtový projekt s hvězdným obsazením. Ten také představil první trailer k dramatu Americká elegie. Ve své druhé ukázce se představil i animák Duše. A klip si připravilo i dobrodružné fantasy Monster Hunter. Na závěr pak smutná zpráva, opustila nás herečka Conchata Ferrell.

#42/20

Uplynulé týdny byly plné zvěstí o chystaném třetím pokračování marvelovského Spider-Mana, i minulý týden přinesl důležité novinky. V novém příběhu o pavoučím muži by se totiž po boku současného Spider-Mana Toma Hollanda měli údajně objevit i Tobey Maguire a Andrew Garfield, předchozí představitelé titulní role. Oba herci by měli vést dohody o podepsání smlouvy, čímž se to stane oficiálním. Tato skutečnost také evokuje fakt, že třetí Spider-Man by se měl zabývat tématikou Spider-Verse a paralelních světů.

Novinky tu pak jsou i k Šílenému Maxovi, nebo lépe řečeno jeho chystanému prequelu. Ten se má zabývat osudem postavy Furiosy, kterou ve snímku z roku 2015 ztvárnila Charlize Theron. V novém filmu pak byla do role obsazena Anya Taylor-Joy (Rozpolcený, Noví mutanti), vedle ní se tu pak objeví Chris Hemsworth či Yahya Abdul-Mateen II.

(Foto: Šílený Max: Zběsilá cesta, Warner Bros. Pictures)

Obnovení se pak dočkal Dexter, populární seriál o stejnojmenném sériovém vrahovi. Pořad byl ukončen před osmi lety, kanál Showtime však nyní učinil objednávku na deset nových epizod. V těch se v titulní roli vrátí Michael C. Hall a zpátky bude i scenárista Clyde Phillips. Desetidílný seriál by měl být k vidění příští rok na podzim.

Izraelská modelka a herečka Gal Gadot, která se proslavila jako superhrdinka Wonder Woman, se nyní chystá do nového projektu, bude z ní královna Kleopatra. Stejnojmenný projekt chystá s režisérkou a scenáristkou Patty Jenkins, se kterou spolupracovala již na zmíněné Wonder Woman.

Velký projekt pak chystá streamovací stanice Netflix. Komedie Don’t Look Up, vedená režisérem a scenáristou Adamem McKayem (Vice) bude mít vskutku hvězdné obsazení. Objevit se zde totiž mají Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Ariana Grande, Himesh Patel či Matthew Perry. K vidění by měl snímek být v příštím roce.

Netflix si pak také přichystal jeden trailer. A to k dramatu Americká elegie. V té se studen Yalu vrací do rodného města v Apačském pohoří a vzpomíná na minulost své rodiny a přemýšlí nad vlastní budoucnosti. Objevují se zde Glenn Close, Amy Adams, Haley Bennett či Freida Pinto a další. Americká elegie pak bude na Netflixu od 24. listopadu.

S novou ukázkou pak přišel i animák studia Pixar, Duše. V něm hlavním hrdinům propůjčili hlasy Jamie Foxx  a Tina Fey. V Americe bude tato nová pixarovka k vidění na Disney+, u nás by měla vstoupit do kin na Vánoce, tedy 25. prosince.

A do třetice si klip připravilo i dobrodružné fantasy Monster Hunter. To se inspirovalo stejnojmennou sérií videoher. V hlavních rolích se tu pak střetnou Milla Jovovich a Ron Perlman. Do kin se Monster Hunter chystá již začátkem prosince.

Na závěr je tu pak jedna smutná zpráva. Ve věku sedmasedmdesáti let zemřela herečka Conchata Ferrell. Ta se nejvíce proslavil jako hospodyně Berta v populárním sitcomu Dva a půl chlapa. Skrz Twitter se s ní pak rozloučily i ostatní hvězdy jmenovaného seriálu, jako Charlie Sheen či Jon Cryer.

(Úvodní foto: Duše, Disney/Pixar, Šílený Max: Zběsilá cesta, Warner Bros. Pictures)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací