Nový trailer k animovanému filmu Duše od Pixar Animation Studios

Stane se z dojemné pohádky vánoční dárek?
 
 
I když jsou kina aktuálně zavřená, dříve či později se jejich brány zase otevřou. Premiéra nejnovějšího animáku od Pixar Animation Studios s názvem Duše je u nás aktuálně naplánovaná na 25. prosince 2020. Pokud tedy již koronavirová mimořádná opatření opadnou, můžeme se těšit na krásný filmový vánoční dárek.

Za animákem Duše stojí hvězdný tým, který se může pochlubit mnoha úspěchy. Režisérské taktovky se chopil držitel Oscara® Pete Docter („V Hlavě“, „Vzhůru do oblak“). Pomocným režisérem je Kemp Powers („One Night in Miami”) a producentkou se stala na Oscara® nominovaná Dana Murray (krátký film od studia Pixar „Lou“). To ale není vše. Původní jazzovou hudbu pro film napsal celosvětově proslulý hudebník Jon Batiste a držitelé Oscara® Trent Reznor a Atticus Ross („Sociální síť“) z Nine Inch Nails složili původní hudbu.

Přibližně dva měsíce před uvedením Duše do kin si pro nás tvůrci připravili nový trailer. V ukázce s českým dabingem získáme možnost zase o trochu více poznat středoškolského učitele hudební výchovy Joea Gardnera.

(Foto: Duše, Pixar)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací