Černá komedie Ubal a zmiz s Markem Lamborou, Matoušem Rumlem či Martinem Hofmannem hlásí dotočeno

Děj filmu se odehrává během jednoho dne a noci.
 
 
Bláznivá noční jízda Prahou, přesně to nabízí nová gangsterská komedie Ubal a zmiz. Režisér a scénárista filmu Adam Hobzik s filmařským štábem absolvoval 27 natáčecích dnů, a z toho 17 noček na mnoha pražských lokacích. Od září do října se natáčelo například v Hotelu International, v klubu Fuchs na Štvanici, v Holešovicích či v ulicích nočního Žižkova. Ve filmu se objeví celá řada známých herců a hereček. V úplně nové herecké poloze zde uvidíme například Marka Lamborou, kterého všichni znají ze seriálu Slunečná nebo pohádky Princezna zakletá v čase.

Marek tentokrát ztvárnil celebritu Andrého, který má extravagantní image, výrazný stříbrný účes a řídí nadupanou Corvettu. „Největší zážitek, co jsem tady měl, bylo řízení Corvetty, která má 500 koní a jezdil jsem s ní po Holešovicích, což bylo skvělý, hlavně jsem dost záběrů odjel sám a až po mně nastoupil kaskadér na rychlé scény z celku. Bylo to vše neuvěřitelné,“ svěřil se Lambora.

Diváky bezesporu zaujme nezvyklá policejní dvojice Rudolf (Martin Hofmann) a Václav (Leoš Noha). „Ve stručnosti: Rudolf je magor. Je hodně horlivý a divoký, používá nestandartní a nedovolené postupy. Chodí neustrojený, bez uniformy, je prostě přes čáru. Václavovi je naopak všechno jedno, je vyhořelý. Baví mě to v tom, jak je to divoký, moje postava střílí dřív, než mluví,“ prozradil Hofmann.

Kromě již zmíněných herců se ve filmu dále objeví Janek Gregor, Lukáš Duy Anh Tran, Predrag Bjelac, Karel Dobrý, Radim Fiala, Tomáš Matonoha, Ernesto Čekan, Šarlota Frantinová, Ha Thanh Špetlíková, Lucie Benešová, Andrea Hoffmannová, Pavel Ponocný a další. Premiéra snímku je naplánovaná na 11. března 2020.

(Foto: Ubal a zmiz, Vojtěch Resler)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací