Během natáčení komedie Přes prsty utržila Denisa Nesvačilová nejednu modřinu a Jiří Langmajer se svlékl

„Romantická komedie s drzým parametrem.“
 
 
Těmito slovy popisuje svoji celovečerní režijní prvotinu Přes prsty umělec Petr Kolečko, který má na svém kontě již nejeden scénáristický úspěch, jmenujme například Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka, Padesátka, Masaryk, Beajkeři či seriály Lajna a MOST!. Tentokrát se pod jeho scénáristickou i režijní taktovkou podíváme na beach volejbalové hřiště. Během 101 minut se budou řešit nejen sportovní výkony, ale i milostné vztahy.

Dvou hlavních ženských rolí se chopily Petra Hřebíčková a Denisa Nesvačilová. Jsou to kamarádky a parťačky, které beach volejbalu obětují skoro všechno. Obě herečky musely několik měsíců před natáčením docházet na tréninky beach volejbalu, aby jejich výkony ve filmu působily co nejprofesionálněji. Na Petru i Denisu poté čekaly náročné dvanáctihodinové natáčecí dny, které strávily běháním a padáním do písku pod neúprosnými slunečními paprsky. Samozřejmě se to neobešlo bez nepříjemných modřin a odřenin.

Ve snímku nechybí ani chlapský element. Ústřední mužská role byla svěřena Jiřímu Langmajerovi, kterému se sice náročné sportovní scény vyhnuly, ale zato na něho čekala nejedna odhalená scéna. Jiří Langmajer během krátkého rozhovoru prozradil, že kdyby se ve filmu nesvlékal atd., tak by mu to snad i chybělo. Jednu z menších rolích ztvárnil i dlouholetý kamarád Petra Kolečka, herec Jakub Prachař. „Ukáže toho hrozně moc, ale za strašně krátký čas,“ pronesl na adresu své postavy Prachař a s úsměvem dodal, že ve filmu pozdraví a odejde.

Dalších rolí se chopili například Vojtěch Dyk, Zdena Hadrbolcová, Radka Pavlovčinová, Kristína Palonder Greppelová, Marek Taclík, Leoš Noha, Igor Chmela, Jan Komínek, Jakub Gottwald, Marián Miezga, Ján Jackuliak, Jan Konečný, Mirai Navrátil, Vojtěch Kotek, Jana Stryková, Štěpán Kozub a další.

(Foto: Přes prsty, CinemArt) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací