Thriller Promlčeno Roberta Sedláčka přináší nejen plakát, ale i pohled do zákulisí jeho vzniku

Vina, trest a pomsta.
 
 
Začátkem příštího roku se do kin chystá snímek Promlčeno režiséra a scénáristy Roberta Sedláčka (Jan Palach, Rodina je základ státu či Největší z Čechů). „Od produkce jsem dostal nabídku napsat a zrežírovat film, jehož téma je mi vlastní. Témata, na kterých pracuji, si pečlivě vybírám, zde jsem neváhal ani minutu,“ prozradil režisér.

Vina, trest a pomsta, přesně tím se zabývá příběh filmu. Do okamžiku, kdy zločiny z minulosti budou promlčeny, zbývají poslední hodiny. Hrdinové příběhu proto musí najít odpověď na otázku, zda tam, kde končí zákon, může přijít pomsta. Mohou odhalená tajemství postav změnit nebo zničit jejich životy?

V ústředních rolích se představí Karel Roden, Barbora Bočková či Igor Bareš, kteří na nás pohlížejí i z filmového plakátu, jež tvůrci odhalili několik měsíců před filmovou premiérou. Autorem fotografií na plakátu je renomovaný fotograf Tomáš Třeštík. Díky zákulisnímu videu navíc můžeme nahlédnout i pod pokličku a podívat se do studia, kde snímky vznikaly.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací