Vánoce na TV Nova prožijeme s pohádkou Tři bratři či romantikou Pretty Woman

Chybět nebude ani Mrazík či Tři oříšky pro Popelku.
 
 
K Vánocům bezesporu patří pohádky a doslova záplavu pohádkových příběhů chystá i TV Nova, která během svátků nabídne například Řachandu, Princeznu se zlatou hvězdou, Honzu málem králem, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Čertovu nevěstu, Mrazíka či Nebojsu. Štědrý den nadělí Tři bratry a pohádku pro dospělé Pretty Woman.

Další dny budeme moci strávit ve společnosti snímků Harry Potter a Relikvie smrti, S tebou mě baví svět, Yeti: Ledové dobrodružství, Ledové království, Hledá se Nemo, Hledá se Dory a Auta 3. Filmovou nadílku přináší i Nova Cinema. Zde poběží například Vánoční prázdniny, Sex ve městě 2, Blbý a blbější, Willow, Wonder Woman, Alenka v říši divů, Alenka v říši divů: Za zrcadlem, Králova přízeň a další. Pokud si ani zde nevybereme, Voyo přináší klasiku i komedie, jako jsou Pelíšky, Tři oříšky pro Popelku, Anděl Páně, Přijde letos Ježíšek?, Přání k mání a Křídla Vánoc. „Vánoční programové schéma na stanicích TV Nova, to jsou především oblíbené pohádky a rodinné komedie. Každý divák si může vybrat podle své nálady a užít si u obrazovky sváteční chvíle plné rodinné pohody,“ okomentovala programovou nabídku Alex Ruzek.

Opomenut nezůstal ani poslední den roku. Ve čtvrtek 31. prosinec 2020 TV Nova zařadí Silvestrovské Televizní noviny s humornými situacemi z domova i ze zahraničí a v premiéře speciál pořadu Tvoje tvář má známý hlas. První minuty roku nového strávíme na koncertě Marka Ztraceného v O2 areně, který je plný nečekaných hostů a překvapení, včetně unikátní vzpomínky na mistra Karla Gotta.

(Úvodní foto: Tři bratři, Bioscop) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací