Dnes startuje reality show Milionář mezi námi: Život dobrovolníka si vyzkouší majitel zábavního parku

„Asi to není pro každého, ale pro mě to byla radost a nepřenosná zkušenost.“
 
 
Do České republiky přichází celosvětově úspěšná reality show Milionář mezi námi. Sedm český milionářů si postupně vyzkouší život dobrovolníka v cizím městě s pouhými 550 korunami v kapse. Jako první si touto životní výzvou projde Jiří Antoš, majitel Mirakula, největšího zábavního parku u nás.

Arnošt se vydá do Ostravy, kde bude pracovat jako dobrovolník v neziskových organizacích Mens Sana. Během svého týdenního pobytu a práce se pozná s rodinou muže, který má vinou pracovního úrazu doživotně poškozený mozek, zapojí se do činnosti problémové čtvrti Bedřiška i romského Boxing King Klubu. „Asi to není pro každého, ale pro mě to byla radost a nepřenosná zkušenost. Poznal jsem silné příběhy, a díky nim získal přátele a prožil to, co bych normálně neprožil,“ popisuje svoji účast v pořadu milionář Jiří Antoš.

Na konci své týdenní mise každý ze sedmi milionářů věnuje potřebným statisíce korun. První díl bude na televizních obrazovkách k vidění dnes večer.

(Foto: Milionář mezi námi, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací