Režisér Peter Bebjak začal natáčet thriller Stínohra s Milanem Ondríkem či Hynkem Čermákem

První klapka padla koncem listopadu.
 
 
Minulý týden bylo zahájeno natáčení nového českého filmu, a to thrilleru Stínohra. Režie se chopil Peter Bebjak, který má na svém kontě filmové trofeje za krimi drama Čára či seriál Spravedlnost. Jednotlivé postavy ztvární například Milan Ondrík, Hynek Čermák, Vladimír Javorský, Kristýna Frejová, Leona Skleničková a Jan Jankovský, Dominika Morávková a další.

Děj snímku se odehrává v blíže neučeném českém městě. Lidé, kteří zde žijí, se navzájem dobře znají, najdeme tu nemocnici, policejní stanici, vězení či malou komunitu, ve které není nouze o boxerské zápasy. A právě v místním boxerském klubu hledá útočiště Jan Kavka (Milan Ondrík), který se vzpamatovává ze smrti bývalé ženy, kterou těšně před napadením s tragickými následky opustil. Jako vyšetřovatel Dvořák se představí Vladimír Javorský, Hynek Čermák se chopí role Janova kamaráda Michala.

Třicetidenní natáčení, které začalo 25. listopadu 2020, bude rozděleno do dvou etap. Poslední klapka by měla padnout v dubnu příštího roku. Premiéra Stínohry v českých i slovenských kinech je naplánovaná na říjen 2021.

(Foto: Stínohra, Hangar Films/Julie Vrábelov)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací