Anděl strážný, tak zní název epizody Ordinace v růžové zahradě 2, ve kterém se objeví Bibi

Děj seriálu vrcholí a na diváky čeká první dárek finále.
 
 
I když tvůrci seriálu z počátku trochu mlžili, nyní prozradili, kdy konkrétně se Marika Šoposká alias Bibi vrátí do Ordinace v růžové zahradě 2. Stane se tak tento čtvrtek v 998. dílu s názvem Anděl strážný. Bibi zde najde malého Tobiáše a vzápětí se setká i s jeho tatínkem Markem (Štěpán Benoni) a maminkou Erikou (Marta Dancingerová).

Další dobrou zprávou je, že se Bibi v seriálu jen nemihne, ale budeme se s ní potkávat až do velkého finále. „Rovněž vám můžeme slíbit, že Bibi po svém návratu z Kanady pěkně zamíchá milostnými kartami v Kamenici. Také můžeme prozradit, že o Marka tentokrát nepůjde, ve hře bude úplně jiný muž. Nebo dokonce muži?,“ lákají na nové epizody tvůrci.

K návratu své postavy se vyjádřila i sama Šoposká. „Bibi se z Kanady překvapivě nevrací kvůli Markovi, ale kvůli Eduardovi, kterého hraje Petr Štěpánek, protože má zdravotní potíže a Bibi ho chce donutit, aby s tím něco dělal, aby se šel léčit. Prostě chce mít i tohle pod kontrolou, jako ostatně všechno ostatní. Má to tak ráda,” svěřila se herečka.

(Foto: Ordinace v růžové zahradě 2, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací