Herci a herečky ze seriálu Sestřičky nazpívali speciální vánoční videoklip

Klip je plný rodinné sváteční atmosféry.
 
 
„Díky Vám“, tak zní název nové vánoční písně, prostřednictvím které vyjadřuje seriál Sestřičky své díky a obdiv zdravotníkům. Před kameru se postavili David Gránský, Sabina Laurinová, Saša Rašilov, Adéla Gondíková, Petr Vaněk, Sandra Nováková, Ondřej Rychlý, Natálie Halouzková, Míša Tomešová, Petr Ryšavý, Amélie Pokorná, Veronika Divišová, Kristýna Frejová, Daniela Šinkorová a Michaela Dittrichová.

Za songem, který svým poděkováním navazuje na veřejnou vánoční sbírku na podporu sester v první linii v boji s COVID-19, stojí především herec a zpěvák David Gránský. Ten s nápadem natočit klip nejen sám přišel, ale je se svojí maminkou autorem textu. Hudbu složil jeho šestnáctiletý bratr. „Chtěl jsem udělat vánoční písničku spojenou se seriálem Sestřičky, ve kterém hraju. Kolegům ze Sestřiček se nápad líbil a šli do toho i ti, u kterých bych to vůbec nečekal. Překvapilo mě, jak krásně zpívají moji kolegové, kteří se zpěvem neživí. Kristýna Frejová byla v nahrávacím studiu poprvé, stejně tak Natálka Halouzková, která má krásnou barvu hlasu,“ prozradil Gránský. Režie se chopil partner Sandry Novákové a režisér seriálu Sestřičky Vojtěch Moravec.

Samotné natáčení „Díky Vám“ trvalo dva dny a proběhlo jak v ateliéru seriálu Sestřičky, tak v holešovickém studiu Raketa Media Space. „Točili jsme ji na první adventní neděli a myslím, že jsme se nemohli vánočně naladit lépe,“ dodává Michaela Tomešová.

(Foto: Díky Vám, Sestřičky, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací