Filmové události #50/20: Alfred Molina se vrací jako Doctor Octopus a Disney Investor Day odkrylo četné novinky

Julia Roberts i Samuel L. Jackson též chystají nové projekty.
 
 
Alfred Molina bude zpátky ve světě Spider-Mana, a není sám. Rachel McAdams se zase vrátí v sequelu Doctora Strange. Své plány do budoucna pak představilo studio Disney v rámci Disney Investor Day. Bob Odenkirk se představil v první ukázce thrilleru Nikdo. Netflix pak nabídl trailer k černé komedii Death to 2020. Julia Roberts pak chystá nové projekty ve spolupráci s konkurenčním Apple TV+. A Oscar Isaac se objeví v adaptaci Metal Gear.

#50/20

Herecké obsazení chystaného třetího pokračování Spider-Mana s Tomem Hollandem se čím dále tím více rozšiřuje. Co týden, to nový přírůstek. A v uplynulých dnech tomu nebylo jinak. Obrovské vzrušení u fanoušků vyvolává zejména zpráva, že do své role coby Doctor Octopus se vrátí herec Alfred Molina, který ho ztvárnil ve Spider-Manovi 2. Vedle již oznámeného Jamieho Foxxe jako Electra, je to již další postava z jiného Spider-Man světa, která se oficiálně objeví v MCU. Objevily se i zvěsti, že vrátit by se měla i Kirsten Dunst coby MJ. Mezi další možné navrátilce pak patří Spider-Manové Tobey Maguire a Andrew Garfield či Emma Stone jako Gwen Stacy. Dále je možné, že se ve snímku objeví i Charlie Cox jako Daredevil (pozn. ztvárnil ho v seriálu na Netflixu), který by měl údajně figurovat jako Spider-Manův právník, či Ryan Reynolds jako Deadpool.

(Foto: Amazing Spider-Man 2, Spider-Man 2, Columbia Pictures)

Marvel však nešetřil castingovými novinkami. Aby toho nebylo málo, bylo též oznámeno, že Rachel McAdams se vrátí jako Christine Palmer v sequelu k Doctoru Strangeovi, nazvaném Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ve čtvrtém Thorovi, nesoucím podtitul Love and Thunder, pak bude zpátky Jaimie Alexander coby nebojácná bojovnice Sif.

K tomu všemu se pak přidala i speciální událost nazvaná Disney Investor Day, kde Disney představilo veškeré své plány na budoucích pár let dopředu. Oznámeny byly především, ale nejen, chystané projekty pro streamovací platformu Disney+. V plánu je několik desítek projektů z řad Marvelu, Star Wars, Pixaru či samotného Walt Disney studia.

Samozřejmě by to však nebyl týden bez trailerů. V jednom takovém se představil i Bob Odenkirk. Ten byl k vidění v první ukázce k thrilleru Nikdo, který mí plánovanou premiéru na březen příštího roku.

Trailer nabídla i komedie Death to 2020, která glosuje události letošního roku. Za jejím vznikem stojí tvůrci populárního utopistického seriálu Černé zrcadlo. Objevují se zde pak Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Joe Keery nebo Tracey Ullman. Death to 2020 by mělo být k vidění skrze Netflix již někdy koncem letošního prosince.

Konkurenční stanice Apple TV+ si zase na svou stranu přetáhla herečku Julii Roberts. Ta se zde má objevit v limitované sérii The Last Thing He Told Me, inspirované stejnojmennou knižní předlohou. Pořad by pak také měla produkovat.

Na závěr tu máme novinky k adaptaci videohry Metal Gear. V té by si měl podle nejnovějších informací zahrát jednu z hlavních rolí herec Oscar Isaac. V minulém týdnu bylo totiž potvrzeno, že zde ztvární postavu jménem Solid Snake.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací