Pokračování filmu Cesta do Ameriky s Eddiem Murphym uveřejnilo první plakát

„A sequel is in the heir.“
 
 
Pamatujete si na sebevědomého afrického prince Akeema (Eddie Murphy), který se vydal do Ameriky, aby si zde našel manželku podle svého gusta? Film z roku 1988 se po více jak třiceti letech dočkal pokračování Coming 2 America. Akeem se vydává znovu do Ameriky, protože by se zde měl nalézat jeho dávno ztracený syn. Setká se se svým potomkem a nepravděpodobným následníkem Zamundského trůnu?

V roli Akeema se vrací Eddie Murphy. Po jeho boku bude opět stát Arsenio Hall, jako jeho věrný přítel Semmi. V dalších rolích se představí Jermaine Fowler, Leslie Jones, Shari Headley, John Amos, Tracy Morgan, Wesley Snipes, James Earl Jones, Louie Anderson, Vanessa Bell Calloway, Rick Ross a další.

Premiéra by měla proběhnout na Amazon Prime Video 5. března 2020. Necelé tři měsíce před uvedením tvůrci uveřejnili první plakát, který vzkazuje „A sequel is in the heir“.

Plakát Coming 2 America:

(Foto: Amazon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací