V Show Jana Krause vystoupí herec Miroslav Donutil, moderátorka Daniela Písařovicová a hadí muž Ludvík Berousek

Premiérový díl uvidíme již ve středu.

Ve středu 3. února 2021 večer budou moci televizní diváci zhlédnout nový díl Show Jana Krause. Moderátor i tentokrát vyzpovídá trojici vzácných hostů, a to ve složení herec Miroslav Donutil, moderátorka Daniela Písařovicová a hadí muž Ludvík Berousek.

Jako první usedne na červenou pohovku Miroslav Donutil, který pouhých pět dnů po vystoupení v televizním pořadu oslaví sedmdesátiny. I když jsou aktuálně divadla zavřená, herec rozhodně neodpočívá. Vidět bychom ho měli hned v několika nových projektech, mezi které patří i romantické drama Den štěstí.

O své pocity se podělí krásná moderátorka Daniela Písařovicová, která se po šestnácti letech rozhodla odejít z hlavních zpráv a vyzkoušet nové výzvy. Druhým mužem je pětadvacetiletý artista a hadí muž, jenž patří do nejslavnější české cirkusové rodiny. I když se svým umem objel již téměř celý svět, jeho snem je vystoupit v Las Vegas.

(Foto: archiv FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací