Podaří se Lauře (Patricie Pagáčová) i v dnešním dílu seriálu Sestřičky utajit pravdu o svém těhotenství?

Nová epizoda přinese perné chvíle i Tomášovi Husárkovi.

Do hledáčku kamery se v dnešní epizodě seriálu Sestřičky dostanou hned dvě postavy, které nemají čisté svědomí. Tím prvním je Tomáš Husárek, kterého hraje Václav Jiráček. Jeho Tomáš dostane kvůli nerozumným pletkám s mafií pořádnou nakládačku. A poteče krev. „Krev jsme použili nejenom na Václavův obličej, ale i na podlahu. Vzhledem k opakování záběrů jsme na tuto scénu prolili přibližně půl litru,“ prozradil maskér Sestřiček Vilém Persy.

Václav Jiráček má na svém hereckém kontě pro televizi Prima již několik rvaček, a to například v seriálu Modrý kód, kde zmlátil mladšího bratra Saši Rašilova, Václava. V seriálu Přístav se dokonce musel proměnit v tyrana, který se neštítí domácího násilí. Václav Jiráček prozradil, že ho baví hrát psychologicky složité charaktery, jsou podle něho zajímavější. Což by mu bezesporu odsouhlasil nejeden herecký kolega. Ve skutečnosti je ale Jiráček úplně jiný. „Nemám odpověď na to, proč mi takové postavy filmoví a seriáloví tvůrci svěřují. Ve svém životě rozhodně takový nejsem. Naopak se snažím žít tak, abych se do situací ze scénářů nikdy nedostal,“ svěřil se Jiráček.

Nepříjemné chvíle prožije i Patricie Pagáčová jako Laura. Ta se stále více zamotává do svých lží ohledně údajného těhotenství s Matym (David Gránský). Sice je jasné, že se bude muset Laura již brzy přiznat, zatím se ale snaží vymýšlet stále nové pohádky. „Moje těhotenství probíhá normálně. Říkám si, že máme štěstí, tak o tom zatím nechci moc mluvit, abych to nezakřikla, nezlobte se. Cítím se dobře, v rámci možností teda. Hlavně, že mimčo je v pořádku, i když mi dává trochu zabrat. Jsem hodně unavená, taky bych jedla, mám divné chutě hlavně po ránu, to je mi docela na zvracení,“ bude dnes večer tvrdit na televizních obrazových Laura.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací