Ve Slunečné se bude konat svatba. Stane se z Denisy Kánské paní Linhartová?

Mezi svatebními hosty nechyběli Týna, Janek, Vilém a další.

V dnešní epizodě seriálu Slunečná s výstižným pojmenováním „Jak se Denisa vdávala“ zazní svatební zvony. Denisa Kánská, kterou ztvárňuje Eva Josefíková, se ocitne před oltářem, aby se narychlo provdala za Johna Linharta (Maroš Kramár).


Natáčení slavnostní scény proběhlo velmi rychle, protože kromě nevěsty se obřadů účastnili pouze svědci a družičky v podání Evy Burešové, Marka Lambory, Lukáše Langmajera, Martiny Hekerové a Natálie Stejskalové. „Byl to pro mě natáčecí den jako každý jiný. Nic zásadního se nedělo, snad jen to, že to bylo celé rychle natočené, protože svatba to byla komorní. Díky tomu bylo na place málo herců a za necelé dvě hodiny bylo hotovo,“ svěřila se Josefíková.

Výběr svatebních šatů prožívá každá nevěsta. Denisa Kánská mohla vybírat hned z pěti šatů ze svatebního salonu. Nakonec volba padla na krajkové šaty s mašlí, která zdobila těhotenské bříško. I když byla herečka v době natáčení těhotná, muselo se do krásných šatů falešné těhotenské bříško přidat.

Svatba se konala na říčanském úřadě, ale neměla šťastný konec, protože ženich se nedostavil. „Kam John zmizel, prozradit nemůžu, dívejte se a uvidíte,“ láká Josefíková.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací