První trailer Mortal Kombat představuje bojovníky Sub-Zero, Sonya Blade, Mileena, Kano a další v novém kabátu

„To není mateřské znaménko, Cole. Znamená to, že jste byli vybráni.“

Milovníci legendární videohry Mortal Kombat se dočkali. Nové filmové zpracování s prostým názvem Mortal Kombat již letos v dubnu spatří světlo světa. Tvůrci se proto rozhodli zveřejnit malou ochutnávku v podobě traileru, ve kterém uvidíme oblíbené postavy v modernějším podání.

Příběh se bude točit kolem bojovníka MMA Colea Younga (Lewis Tan), který je zvyklý prát se za peníze, ale není si vědom svého dědictví. To se ale brzy změní a na Colea čeká souboj šampionů.

V akčním sci-fi thrilleru se dále představí Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Lord Raiden), Mehcad Brooks (Jackson “Jax” Bridges), Ludi Lin (Liu Kang), Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Bi-Han a Sub-Zero), Hiroyuki Sanada (Hanzo Hasashi a Scorpion), Max Huang (Kung Lao), Sisi Stringer (Mileena), Matilda Kimber (Emily Young), Laura Brent (Allison Young) a další. Režie se ujal Simon McQuoid.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací