V seriálu Slunečná se už ví, kdo je Štěpánův biologický otec a budou lítat facky

Atmosféra mezi Vackovými a Kratinovými zhoustne.

Diváci seriálu Slunečná už dlouho ví, kdo je skutečným otcem Štěpána Vacka (Jan Plouhar). Dnes ovšem toto šťavnaté tajemství naplno praskne a dojde i na ruční vyřízení účtů. V pořadí již 82. díl tak nese výstižné pojmenování Konec jednoho přátelství.

Štěpán, jenž aktuálně leží v nemocnici a bojuje o život, potřebuje novou ledvinu. Tu mu může darovat jeho otec. Kdo to ale je? Franta Vacek (Ondřej Pavelka) to není. Jeho biologickým otcem je Leoš Kratina (David Prachař).

Když se o této zradě dozví Jana Kratinová (Tereza Brodská), propukne mezi (bývalými) nejlepšími kamarádkami hádka a Lída Vacková (Dana Batulková) dokonce schytá facku. „Měly jsme s Danou Batulkovou po ruce poradce Petra Drozdu, který nám ukazoval, jak to markýrovat. Dlouho jsme to s Batulí zkoušely a on kolem nás neustále chodil a připomínkoval – že Dana málo trhla hlavou, že já měla málo uvolněnou ruku… Byly jsme z toho tak nešťastné, že jsme se úplně přestaly soustředit na hraní. Když se jela třetí ostrá klapka, tak jsme se s Danou tajně domluvily, že jí tu facku dám opravdově. Dana souhlasila a bylo. Nakonec to chudák Dana schytala a já jsem se jí po zbytek natáčení omlouvala,“ svěřila se Brodská.

Nejen ženy, ale i muži se rozhodli vyřídit si účty. Seriáloví tatínci David Prachař a Ondřej Pavelka se do sebe pustí tak, že skončí i v blátě na zemi. „I nás školil Petr Drozda. Potřebovali jsme, aby to vypadalo věrohodně. Vše jsme dopředu nazkoušeli, a on si to dokonce točil na mobil, aby si byl jistý, že úhly ran jsou vůči kameře správně, aby to vypadalo dobře,“ popsal natáčení Ondřej Pavelka. Oba herci byli natolik sehraní, že scénu natočili na první dobrou a Pavelka si dokonce vysloužil pochvalu, protože si Petr Drozda myslel, že Prachaře opravdu trefil.

Z vyostřené scény se radují především herečky, protože to jejich postavy v seriálu posune novým směrem. „Ze submisivní Jany, která Lídu poslouchá a přitakává jí, už nebude ta hloupoučká oddaná přítelkyně. A Dana je taky ráda, že má konečně jinou polohu, že se změní. Obě máme úlohy najednou otočené a moc nás to baví,“ naznačuje budoucnost Jany Kratinové a Lídy Vackové herečka Tereza Brodská.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací