Ještě, než skončí seriál Ordinace v růžové zahradě 2, naskočí do něj Robert Urban

Zahraje si MUDr. Daniela Zacha.

I když seriál Ordinace v růžové zahradě 2 míří do svého závěru, neznamená to, že se nemůžeme seznámit s novými postavami. Již tento čtvrtek do Kamenice dorazí MUDr. Daniel Zach, kterého ztvárnil Robert Urban, kterého můžeme znát například z muzikálů nebo show Tvoje tvář má známý hlas.

„Už dřív jsem absolvoval pár castingů do Ordinace, vyšlo to ale až teď. A s nabídkou přišla sama producentka Simona Matásková. A protože s ní mám jen ty nejlepší zkušenosti z Tváře, nebylo nad čím váhat. I proto, že jsem si v Ordinaci vždycky chtěl zahrát,“ prozradil Urban.

Na Urbana, a především jeho Daniela, čekají v seriálu milostná trable. Diváci se dočkají nového milostného trojúhelníku, protože Daniel projeví city ke kolegyni Bibi Mrázkové (Marika Šoposká). S Patrikem Márou (Patrik Děrgel), který ho do nemocnice přivede, ho tak budou spojovat nejen studia a lékařská profese, ale i žena. Navíc, Robert Urban do děje vstoupí velkou kaskadérskou scénou.

Zajímá vás, jaký Daniel bude? „Rozhodně člověk, kterému nechybí sebevědomí, s jeho svědomím už je to horší. Přesto se mu nedá upřít, že dokáže zapůsobit,“ popisuje svoji postavu Robert Urban a dodává: „Je otázka, jak diváci budou Dana vnímat, protože zpočátku se mu bude dařit skrývat některé jeho ne úplně ryzí vlastnosti. „

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací