Malvína Pachlová, kterou můžeme znát z erotického thrilleru Raluca, míří do seriálu Sestřičky

Malvína ovšem neoblékne sesterský ani doktorský plášť.

Ve středu 3. března 2021 se v seriálu Sestřičky objeví nová postava, a to Eliška, kterou ztvární Malvína Pachlová. Mladou herečku jsme mohli vidět v seriálech Policie Modrava, Single Man, Cukrárna či v erotickém krimi thrilleru Raluca, kde ztvárnila hlavní roli.

V Sestřičkách si Malvína Pachlová vyzkouší vysněnou profesi, protože se promění v sympatickou učitelku v mateřské školce. Čeká ji tak i natáčení s dětmi, ze kterého mají herci, režiséři i štáb většinou obavy. „Točit s dětmi určitě není jednoduché, ale já mám děti moc ráda. Kdybych se nedostala na konzervatoř, šla bych na střední pedagogickou školu. Učitelkou v mateřské škole jsem totiž opravdu chtěla být, byla to moje druhá volba po základní škole. Tak teď si to třeba zkusím, i když pár dílů už jsem natočila, a zatím bez dětí,“ svěřila se Pachlová.

Eliška je kamarádkou zdravotního bratra Lukáše (Jan Nedbal) a sestrou Mirka (Václav Marhold), který má problémy se zákonem. „Přijdu za Lukášem orodovat za bratra, který udělal průšvih a dostal spoustu hodin veřejně prospěšných prací, jestli by si je nemohl odpracovat v nemocnici Rubava. Mirek je problémový a starost o něj bude naše společné téma. Uvidíme, kam až nás dovede…,“ přiblížila děj seriálu Sestřičky herečka. Z příchodu Elišky tak nebude mít radost Saša (Sandra Nováková), které Lukáš není lhostejný.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací