Oficiální trailer sci-fi thrilleru Voyagers s Colinem Farrellem či Lily-Rose Depp

„To nás rozdělí.“

Režisér Neil Burger, jenž stojí za snímky, jako jsou Iluzionista, Všemocný či Divergence, nás vezme toto jaro do vesmíru. Ve sci-fi thrilleru Voyagers se představí Colin Farrell, Tye Sheridan, Isaac Hempstead Wright, Lily-Rose Depp, Quintessa Swindell, Archie Renaux a další.

Děj snímku nás zavede do budoucnosti, kde osud lidstva závisí na skupině mladých mužů a žen, kteří jsou chováni pro svoji inteligenci a poslušnost. V rámci experimentu se vydávají kolonizovat vzdálenou planetu, ale během cesty se odhalují znepokojivá tajemství, dochází k chaosu a zkoumání primitivních pudů. Život na lodi brzy pohltí zmatek, strach, chtíč i nenasytný hlad po moci.

Přibližně měsíc před uvedením (snímek by měl světlo světa spatřit 9. dubna 2021), se tvůrci rozhodli diváky zaujmout oficiálním trailerem, který nabízí hutnou a znepokojivou atmosféru.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací