Obsazení show Tvoje tvář má známý hlas je kompletní, první díl uvidíme v TV již tento víkend

10 soutěžících, 3+1 porotci a 2 moderátoři.

V neděli 21. března 2021 startuje na televizních obrazovkách osmá řada show Tvoje tvář má známý hlas, kterou doprovází přívlastky jako „souboj šampiónů“. TV Nova postupně odhalovala nejen složení soutěžní desítky, ale i porotců.

Do maskérny, do výtahu a následně na pódium se podívají Petr Rychlý, Jitka Boho, Iva Pazderková, David Gránský, Marta Jandová, Albert Černý, Hana Holišová a Vojta Drahokoupil. Jako poslední byla odtajněna dvojice ve složení Roman Vojtek a Berenika Kohoutová. Vojtek vystupoval ve druhé sérii, kde musel často ztvárňovat známé ženy. „Já vlastně ani nevím, jestli se mi dělají lépe ženy, nebo muži. V druhé řadě jsem často ztvárňoval ženy, myslím, že to bylo celkem čtyřikrát. Dělal jsem je vždycky rád. Ono je to těžké v tom, že se to nesmí úplně přehánět, aby z toho nebyla úplná travesty show. Je to zkrátka a dobře vždycky výzva“, řekl Roman Vojtek.

Jádrem poroty bude tento rok opět bavič, herec a režisér Jakub Kohák, který bude mít po boku mladou dvojici. Týden, co týden se tak budeme moci setkávat s Evou Burešovou a Markem Lamborou, kteří aktuálně ztvárňují romantický pár v seriálu Slunečná. Speciálním hostem prvního dílu nové řady bude vítězka sedmé řady, a to Jitka Čvančarová. Provázet pořadem bude moderátorská dvojice Ondřej Sokol a Aleš Háma.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací