Na Comic-Con Prague 2021 se vydáme až na podzim. Potkáme se tam i s Rayem Stevensonem

Pozvání přijali další hosté.

Organizátoři Comic-Conu Prague 2021 museli sáhnout po plánu C a oznámili dnes nové datum konání. Konat se ale bude i květnový on-line event a do Prahy přijede více hvězdných hostů.

Letošní Comic-Con Prague se měl původně konat v únoru, poté byl přesunut na květen, a nakonec to vypadá, že se v pražském O₂ universu sejdeme od 15. do 17. října 2021. „Doufali jsme, že budeme moci v termínu 7. – 9. května Comic-Con Prague uspořádat. Z hlediska vývoje pandemie nám ale nezbylo nic jiného, než akci ještě jednou přeložit,“ uvedl Pavel Renčín, ředitel jedné ze spolupořádajících společností.

Dobrou zprávou ale je, že i v rámci podzimního termínu by měli přijet všichni již dříve oznámení hosté (Christopher Lambert, Julian Glover, Neal McDonough, Edward James Olmos, Hugh Quarshie, Cara Buono, Crystal Reed, Sylvester McCoy, Jason Aaron, Francesco Gerbino, R.M. Guéra, Petr Kopl, Jan Tatarka a Dan Černý). Hvězdnou partičku navíc doplní herec Ray Stevenson (Král Artuš, trilogie Thor a seriály Řím a Dexter), herečka Suanne Braun (Hvězdná brána, Červený trpaslík, Princezna z cukrárny), komiksový kreslíř Nikkarin (série 130, album Super Spellsword Sága) a tvůrce speciálních efektů Jiří Kilevník.

Aby již druhá změna termínu bolela o trochu méně, naplánovali organizátoři na neděli 9. května 2021 on-line event Comic-Con Prague: Home edition. „Abychom ale potěšili a povzbudili fanoušky v této nelehké době, rozhodli jsme se na 9. května připravit jednodenní on-line event. Akce Comic-Con Prague: Home edition bude pro majitele vstupenek přístupná zdarma, pro ostatní za malé vstupné,“ doplnil Renčín.

(Foto: Comic-Con Prague)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací