Pavel Kříž byl před lety součástí otevření Ulice, nyní do finále dovede Ordinaci v růžové zahradě 2

Vtipný glosátor i temné zlo.

Fanoušci Ordinace v růžové zahradě 2 se pomalu, ale jistě loučí s oblíbeným seriálem i postavami. Ještě před koncem ovšem dění v kamenické nemocnici rozvíří herecká posila, a to Pavel Kříž a Petr Čtvrtníček. Jedna z postav přináší vtipné hlášky, druhá je ztělesněným zlem.

Pavel Kříž jako Tibor Foldýn bude znepříjemňovat život především primáři Márovi (Robert Jašków), kterého bude vydírat. Mára mu totiž v minulosti dodával medicínský kokain. Jako čistokrevný záporák se Foldýn nebude štítit ničeho a v nebezpečí se ocitne i Táňa (Markéta Děrgelová). Návrat herce Pavla Kříže na televizi Nova po patnácti letech je navíc symbolický. Kříž totiž před lety spolu s ostatními herci otevíral seriál Ulice a nyní se stane součástí velkého finále Ordinace v růžové zahradě 2.

Petr Čtvrtníček naopak přinese humor. Převtělí se do sportovního agenta Mirka Štvrťáka, který hlasitě a vtipně komentuje jak aktuální zdravotní stav svého svěřence Rosiče (Václav Jílek), tak i jeho milostné eskapády s Radkou (Anna Julie Slováčková). Na diváky tak čekají dvojsmyslné hlášky a záměrně nadsazené glosy. Kdo zná například sérii Česká soda, určitě ví, že má Čtvrtníček ke specifickému smyslu pro humor blízko.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací