Po zimní přestávce se opět rozjíždí natáčení krimi thrilleru Stínohra

Na plac se vrací Milan Ondrík, Hynek Čermák, Kristýna Frejová a další.

Během podzimu loňského roku proběhla první část natáčení thrilleru Stínohra, který přináší nečernobílý příběh o naději. Režisér Peter Bebjak, který během zimní pauzy obohatil svoji sbírku trofejí o dalšího Českého lva, tentokrát za TV seriál Herec, tak dále rozplétá děj dramatického příběhu, který podle námětu producenta Jana Bradáče napsala jeho žena Vendula Bradáčová. Tvůrci na filmu pracovali celých 10 let.

„Stínohra je takové moje čtvrté dítě, ale nutno přiznat, že scenáristicky jsem se mu věnovala let pouze pět. Naskočila jsem do rozjetého vlaku předchozích dvou scenáristů, kterým se ale nepodařilo naplnit zadání podle našich představ. Pocity z natáčení mám skvělé, i když je to místy trénink tvůrčího ega. Ale Petr Bebjak je vynikající režisér, který dělá všechno pro dobro filmu, takže já si to opravdu užívám. Vnímat rozdíly a průniky s vlastní vizí o příběhu je ve všech směrech silný zážitek,” svěřila se Vendula Bradáčová.

V hlavní roli se představí slovenský herec Milan Ondrík, který hraje čtyřicetiletého záchranáře z malého města Jana Kavku. Ve chvíli, kdy opustí svoji manželku Evu (Dominika Morávková), se jeho ex stane tragickou obětí zločinu. Aby byl očištěn a vrah neunikl trestu, vydá se jít cestou odplaty. V dalších rolích se objeví Hynek Čermák, Leona Skleničková, Vladimír Javorský, Jan Jankovský, Kristýna Frejová a další.

Nyní se Stínohra nachází v druhé etapě natáčení. Hotový film by diváci měli vidět v kinech od října 2021.

(Foto: Hangar Films/Julie Vrabelová)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací