Johnu Linhartovi a Denise ze Slunečné se dnes narodí malá Hanička

Eva Josefíková trénovala na skutečný porod před kamerou.

Po týdnech čekání se partička ze seriálu Slunečná rozroste o dalšího člena. John Linhart (Maroš Kramár) a Denisa (Eva Josefíková) v dnešní epizodě přivedou na svět malou holčičku, kterou pojmenují  Hanička.

Eva Josefíková sice před kamerami již porodila, ale ten skutečná ji teprve čeká. Dalo by se tak říct, že má za sebou malou generálku. „Točilo se mi dobře. Byla to větší legrace, než to asi ve skutečnosti bude. Na Slunečné se nám narodila zdravá Hanička a největší zážitek pro mě byl, že jsem točila s tím malinkým miminkem,“ zavzpomínala Eva Josefíková, které radily ženy ze štábu, jež jsou již zkušenými matkami.

Porod se obešel bez většího dramatu. „Bylo to pár kontrakcí, střih a miminko bylo venku,“ prozradila herečka. O pár napjatých chvil se postaral John, který se s Denisou pohádá a porod bude stíhat na poslední chvíli.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací