Akční komedie Zabijákova žena & bodyguard odhalila první záběry a posilu v podobě Salmy Hayek

„Darius Kincaid je zabiják hledaný po celém světě za bambilion vražd.“

Určitě si pamatujete nejlepšího bodyguarda na světě Michaela (Ryan Reynolds), který se musel vypořádat s novým úkolem, a to ochránit nájemného vraha Dariuse (Samuel L. Jackson), aby mohl svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Film Zabiják & bodyguard, který měl premiéru v roce 2017 se nyní vrací. Pokračování, jak již název Zabijákova žena & bodyguard napovídá, se pyšní posilou v podobě ženy s tváří Salmy Hayek.

V první ukázce nám tvůrci snímku odhalují fakt, že se slavný bodyguard Michael Bryce rozhodne vypořádat s psychickými problémy a přepracovaností poklidnou dovolenou. S knížkou v ruce a za zvuku songu od Britney Spears se vydá k moři, kde ho z odpočinku vytrhne střelba a Sonia Kincaid (zmíněná Hayek), která potřebuje pomoci. Reynolds, Jackson a Hayek se budou muset postavit šílenci, kterého ztvární Antonio Banderas.

V dalších rolích se představí Frank Grillo, Tom Hopper, Richard E. Grant či Morgan Freeman. Režie se opět chopil Patrick Hughes. Premiéra v amerických kinech je naplánovaná na 16. června 2021.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací