StarDance se vrací na televizní obrazovky. V jedenácté řadě si zatančí princ, krasobruslař či tenistka

Deset VIP osobností a deset tanečníků se spáruje na konci června.

Po roční pauze se bude opět tančit. Moderátorská dvojice Tereza Kostková a Marek Eben přivítají na tanečním parketu StarDance deset nových tanečních párů, které budou usilovat o body poroty, sympatie publika a cenný taneční titul.

A kdo si tentokrát zatančí? Z řad tanečníků se do soutěže a zábavného pořadu StarDance vrátí profesionálové známí z předchozích deseti řad. Znovu tak budeme moci obdivovat taneční um, pedagogické dovednosti a trpělivost vítězů, finalistů i diváckých miláčků. Účast přijali Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková, Dominik Vodička, Marek Dědík, Michal Necpál, Tereza Prucková Bufková, Adriana Mašková, Robin Ondráček a Martin Prágr. Role poradce a hlavního choreografa se ujme Marek Zelinka, který se stal králem parketu s Marií Doležalovou v roce 2015.

Z řad známých osobností se můžeme těšit hned na několik herců a hereček, a to Simona Babčáková (Comeback, Ohnivý kuře, Nestyda), Pavel Trávníček (princ z pohádky Tři oříšky pro Popelku), Zdeněk Godla (MOST!, Ordinace v růžové zahradě), Jan Cina (Čertí brko, Národní třída, Herec) nebo Marika Šoposká (Ordinace v růžové zahradě, Zločiny Velké Prahy). Své pohybové nadání předvedou i zpěvačka Tereza Černochová, zpěvák Mirai Navrátil, farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a krasobruslař Tomáš Verner.

Jednotlivé účastníky sice známe, ale kdo bude s kým tančit se dozvíme (včetně samotných účastníků) až koncem června. Otazník visí i nad podobou přímých přenosů. „Když jsme se při posledním finále loučili s diváky a vyhlásili roční pauzu, nečekali jsme, v jak složité době budeme vstupovat do jedenácté řady. Nyní existuje hned několik scénářů, jak bude nový ročník probíhat. Sledujeme i situaci v zahraničí, například v BBC se soutěž loni konala bez diváků, změny se týkaly moderace i poroty. My ale stále doufáme v živé publikum, byť samozřejmě budeme postupovat dle platných bezpečnostních opatření. Co mohu slíbit je, že opět vytvoříme neopakovatelnou atmosféru, jakou oplývá každý ročník,“ prozradil generální ředitel České televize Petr Dvořák.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací