Romantická komedie Láska na špičkách se představuje prostřednictvím prvního teaser traileru

„Nechte roztančit své srdce.“

Vica Kerekes, Ondřej Veselý a Jiří Havelka se představí v hlavních rolích právě připravované romantické komedie Láska na špičkách. Tvůrci a herci mají za sebou polovinu natáčení příběhu, ve kterém se dozvíme, co mají společného hasiči s baletkami.

Režisér Petr Zahrádka (Chlap na střídačku, Doktor Martin: Záhada v Beskydech) nás seznámí s taneční pedagožkou Terezou, kterou čeká životní restart a hledání pevné půdy pod nohama. „Náš film má doufám snad všechno: velkolepé speciální efekty, krásné ženy, statečné muže, talentované děti i nádhernou přírodu. Humor, láska, napětí, co víc si přát? Snad jen, abychom tuhle káru dotáhli úspěšně do cíle a divákům mohli film představit bez všech omezení a v plném kinosále,“ řekl v rámci příprav na natáčení režisér Petr Zahrádka. 

Ve snímku dále uvidíme Pavla Nového, Igora Chmelu, Jitku Schneiderovou, Jakuba Koháka, Igora Chmelu, Lindu Rybovou, Janu Strykovou, Roberta Mikluše nebo Tomáše Jeřábka.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na podzim letošního roku. Jak bude Láska na špičkách vypadat naznačuje teaser trailer.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací