Připravuje se česko-slovenská verze reality show Love Island

Vila na Kanárských ostrovech, slunce, moře, láska a peníze.

Lásku svého života můžeme najít např. na školních chodbách, v parku při venčení psa, v baru, v kině, na seznamce či ve vile na ostrově. Světoznámá reality show Love Island bude na podzim k vidění i na našich obrazovkách, protože skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska se vydá do vily na Kanárských ostrovech.

Úkolem soutěžících je nejen užívat si sluníčka, moře a flirtování, ale i plnění společných úkolů, her, a především si najít životní lásku. To vše za přítomnosti kamer. „Ve většině reality show jde o zábavu, slávu a peníze. To nabízíme i my, ale chtěla bych zdůraznit, že hlavním motivem pro to, aby se člověk do castingu na Love Island přihlásil, by měla být jeho touha po lásce a jejím nalezení,“ řekla programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská.

Britská verze show Love Island má na svém kontě již několik úspěchů v podobě spokojených párů. Například finalisté z roku 2017, pár Camilla Thurlowová a Jamie Jewit, jsou dodnes spolu a mají půlroční holčičku. Dokonce dvě děti má vítězný pár z roku 2016 Cara De La Hoydová a Nathan Massey a spolu jsou i nováčkové Paige Turleyová a Finn Tapp, vítězové z loňského roku.

Reality show Love Island by u nás měla běžet v rámci podzimního vysílacího schématu na TV Nova. Aktuálně probíhají castingy.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací