Slunečná: Burešová a Lambora si zatančí v komparzu, ztracenou dceru Holubové si zahraje Zuzana Kajnarová

Nová posila i taneční vystoupení.

O tom, že Julča (Lucie Polišenská) již několik týdnů natáčení v kulisách statku film, ví každý pravidelný divák seriálu Slunečná. Tentokrát scénář novopečené mamince a herečce přikáže před kamerou zazpívat. K natáčení se připlete i Týna (Eva Burešová) s Jankem (Marek Lambora), kteří si spolu s komparzem zatančí, a to folklór.

„Den před natáčením jsme měli v ateliérech zkoušku choreografie. I když jsem trénovaná z divadla nebo muzikálu, tak tohle byl trochu jiný styl tance, než jsme zvyklí. Do toho jsme ještě s Markem nacvičovali druhou chorografii a obě byly dost rozdílné. Myslím, že jsme to zvládli. Hodně jsme se u toho nasmáli,“ prozradila Eva Burešová a dodala, že jedna z fanynek, která díl viděla v předpremiéře, se jí zeptala, zda vystoupení kazili podle scénáře nebo opravdu. „Samozřejmě že jsme to kazili úmyslně a jsem ráda, že to bylo tak autentické,“ upřesnila Burešová.

Seriál Sluneční přivítá i novou posilu, a to Annu, ztracenou dceru Hany Schwartzmüllerové (Eva Holubová), kterou si zahraje Zuzana Kajnarová. „Začínám jako dcera, která je milá, ale protože se Anně naskytne situace, které využije, tak se její charakter trochu změní. Mám přislíbeno, že se to zlepší a nebude ze mne potvora, tak uvidíme. Zatím jsem ve fázi, že bych neřekla, že to její chování je hezké. Jak se na začátku zdá fajn, tak to tak rozhodně nebude,“ přiblížila svoji postavu Kajnarová. Herečka se dále svěřila, že i když se seriál natáčí již rok a půl, vplula do rozjetého projektu poměrně snadno.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací