Prima STAR: Desátý kanál televize Prima nabídne Carusošou, Rodinná pouta či Nikdo není dokonalý

Prima vytahuje ze šuplíků a VHS kazet své rodinné stříbrno.

Je jich deset. Skupina Prima zaokrouhlila počet svých kanálů desátou stanicí s názvem Prima STAR. Ta začne vysílat 14. června 2021 a diváci tak budou moci od pondělí do neděle sledovat primácké pořady, které byly v minulosti k vidění na televizních obrazovkách.

„Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě, proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima STAR bude místem, kde najdou naše seriály, zábavné pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu,“ představil nový kanál generální ředitel skupina Prima Marek Singer.

Na tiskové konferenci, kterou provázel Libor Bouček, tak nejen on, ale i jeho hosté představili náplň Prima STAR. Jedním z nich byl i Jiří Krampol, který uváděl zábavný pořad Nikdo není dokonalý. Bavič, herec a moderátor zavzpomínal na největší „šlágry“. Jednou z perliček byla odpověď na otázku: „Kdo byli první lidé na planetě?“ Dle tázané paní se jednalo o Evu a Vaška. Pozvání dále přijali Pavel Trávníček (Carusošou), Dana Morávková a Zdeňka Žádníková-Volencová (Rodinná pouta), Laďka Něrgešová (Jak se staví sen) a Markéta Krajčovičová (Božské dorty od Markéty).

Program bude rozdělen do tří bloků, a to Denní relax, Docu-reality a Večerní zábava. Dopoledne bude patřit telenovelám z Prima Love, poté nastoupí Modrý kód, Rodinná pouta, Prostřeno!, S Italem v kuchyni, Božské dorty od Markéty a Carusošou. S šestou hodinou večerní se o slovo přihlásí Křižovatky života nebo Ženy na cestách a Jak se staví sen. Večery přinesou zábavu v podobě Nikdo není dokonalý, To je fór! a Telebazar, talk show Show Jana Krause, Polívka na víně, Na Pavláska, Marta, Dementi a diskusní pořad Trní.

Jak to na představení nového kanálu Prima STAR vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací