Nová česká komedie Matky se připomíná novým trailerem. Do kin jde v červnu

„Já nejsem paní. Já jsem MATKA!“

Kina se postupně otevírají, a proto se svých premiér dočkají i odložené tituly. Jedním z nich je i nová komedie Matky režiséra Vojtěcha Moravce. V hlavních rolích se zde ocitnou matky, a hned po nich děti a tatínci.

Děj komedie se točí kolem čtyř kamarádek, a to Sáry (Hana Vagnerová), Hedviky (Petra Hřebíčková), Zuzany (Sandra Nováková) a Elišky (Gabriela Marcinková), které jsou buď těhotné nebo právě porodily. Každá má své problémy, radosti i starosti. Tvůrci se rozhodli řešit nudu, zlatou klec, existenciální problémy, nesnesitelné rodiče i velmi aktuální téma, a to sociální sítě. Zmíněnou čtveřici dam doplní osudoví muži Jakub Prachař, Jiří Langmajer, Štěpán Benoni, Václav Neužil a Vladimír Polívka. Ve vedlejších rolích se objeví Viktor Preiss, Ondřej Pavelka, Jan Dolanský, Filip Rajmont a další.

Premiéra filmu je naplánovaná na 24. června 2021. Necelý měsíc před uvedením v kinech se tvůrci snímku připomínají novým trailerem.

(Foto: Up&Up production)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací