Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 nekončí. Budou se natáčet nové díly

Kamenická nemocnice se nezavírá.

Již za pár dnů, tedy ve čtvrtek 10. června 2021 měl skončit seriál Ordinace v růžové zahradě 2. Velké televizní finále sice proběhne dle plánu, ale místo konce nás čeká nový začátek. Televize Nova vyslyšela volání desetitisíců fanoušků a rozhodla se v příběhu pokračovat.

Fanoušci, kteří po oznámení konce orodovali za navrácení oblíbeného seriálu, se tak mohou těšit na další vypjaté chvíle, zápletky, milostné propletence a staré i nové hrdiny. Nové díly Ordinace v růžové zahradě 2 budou k vidění exkluzivně na videoportálu Voyo.

„Streamovací platformy jsou budoucností. Zejména poslední rok a půl jednoznačně ukázal, že jsou naprosto rovnocennou alternativou k vysílání lineární televize. To, že si Nova jako svou vlajkovou loď v tomto směru zvolila právě Ordinaci, je z mého pohledu logické. Za téměř šestnáct let na televizních obrazovkách se stala kultem, který u nás nemá srovnání. Zájem ze strany fanoušků o nové příběhy z Kamenice je stále obrovský, a tak máme radost, že jim můžeme vyhovět a s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením natáčet další příběhy Ordinace,” prozradila kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací