Trailer k filmu Deníček moderního fotra naznačuje, jak si Jiří Mádl užívá mateřskou dovolenou

Knižní bestseller Dominika Landsmana míří do kin.

Co se stane, když se muž seznámí s ženou, zajdou si na rande a … poté zjistí, že se z nich velmi brzy stanou máma a táta? To se dozvíme již toto léto, protože filmová podoba bestselleru Dominka Landsmana Deníček moderního fotra s Jiřím Mádlem a Terezou Rambou se dočká svých prvních diváků.

Necelé dva měsíce před premiérou filmu se tvůrci rozhodli zveřejnit trailer, ve kterém naznačují, co na fotra Dominika s tváří Jiřího Mádla čeká. Nebohý tatínek totiž zůstane na mateřské dovolené, aby mohl psát svůj román a maminka jeho dítěte, designérka hraček Nataša (Tereza Ramba), vydělávat peníze. To ale nečekal hory plínek a dětských bodíček, praní, ohřev mléka, hlídání a mnoho dalšího.

Dalších rolí se chopili Pavla Tomicová a Ondřej Malý (rodiče Dominika), Lucie Benešová a Roman Zach (rodiče Nataši), Lukáš Hejlík (Dominikův sok), Lucie Polišenská, Ivan Lupták, Andrea Hoffmannová, Robert Jaškow a mnoho dalších. Autora literární předlohy Dominika Landsmana uvidíme ve filmu také, a to jako bezejmenného taxikáře.

Velkou výzvou ovšem byly dětské role. Malého Čeňka si zahrálo hned několik dítek, a to kvůli věku. První Čeněk 2-4 měsíce, druhý Čeněk 6-8 měsíců, třetí Čeněk jeden rok a jeden novorozenec, který sehrál první miminkovské dny. Plus se na place objevilo 30 dětí různého věku.

Premiéra filmu Deníček moderního fotra je naplánovaná na 12. srpna 2021.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací