Rozhovor Matky: Hana Vagnerová vypráví o natáčení filmu, influencerce Sáře a sociálních sítích

Rodičovství a filter on beauty.

Nejnovější česká komedie Matky doputovala do kin. I když tvůrci svůj společný projekt několik měsíců přenášeli, diváci i herci se dočkali slavnostní premiéry, na které se sešla bohatá delegace. V kině Lucerna jsme se potkali i s herečkou Hanou Vagnerovou, která hraje jednu ze čtyř ústředních maminek, a to influencerku Sáru.

„Je to holka, která má ráda Instagram, influencerství a věci překrývat tím hezkým filtrem. Má to ráda pod kontrolou a do toho všeho se jí narodí první dítě. Tak nějak počítá s tím, že to pořád bude načechraný a filter on beauty na tom všem. To dítě si ale prostě žije po svém a život ji obrovsky nabourá, a to i jejímu partnerovi, kterého hraje Jakub Prachař. Celý její vesmír se tím porodem a příchodem miminka od základu zatřese,“ popsala svoji postavu Hana Vagnerová.

I přesto, že vstup do rodičovství nebyl pro její postavu zrovna růžový, Vagnerová si nemohla vynachválit natáčení s malými herci. Dvojčátka byla prý tak hodná, že nechtěla brečet ani ve chvíli, kdy to bylo potřeba. Natáčení ovlivnila i pandemie coronaviru, ale dle slov herečky jen mírně a vše proběhlo bez vážnějších kolapsů, protože film vznikal minulý rok během léta. „Já jsem potom točila hned na podzim, a to natáčení bylo již v daleko větších nervech. Tady jsme to zvládli docela v pohodě,“ doplnila Vagnerová. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací