Seriál Slunečná čeká před letní pauzou drama, slzy a nečekána svatba

Predrag rozdělí Týnu s Jankem.

Letní prázdniny dostihly i seriál Slunečná, který bude na několik týdnů přerušen. Letošní sezóna proto vrcholí a přináší jeden zvrat a dramatický moment za druhým. V dnešním, posledním, díle s názvem Svatba roku na nás čekají zásnuby, svatba, manipulace i simulantství.

Aby Janek ochránil Týnu před Predragem, který ho viní ze smrti svého bratra Bamira, musí Linhartovi podniknout drastické kroky. Janek si vezme záhadnou ženu Evu (Vanda Pilař Chaloupková), která má odlákat pozornost od Týny a ochránit Janka.

Natáčení svatby proběhlo již začátkem dubna. Nevěsta i ženich oblékli šaty ze svatebního salónu, které kostymérky dovezly bez zkoušení až na plac a rekvizitáři připravili dvě svatební kytice. „Pro nás to byl den jako každý jiný, nic zvláštního se neodehrávalo. Žádnou romantiku ode mě nečekejte,“ prozradila Pilař Chaloupková. V seriálu se objeví i reportérka CNN Prima News, aby Jankovu svatbu zdokumentovala.

Natáčení vyhrocených a srdceryvných scén nebylo pro Marka Lamboru a Evu Burešovou vůbec jednoduché. „Nejhorší byla scény, kdy Janek přijde za Týnou do pokoje. Ta má za zády těhotenský test a chce mu říct, že čekají miminko… On se s ní rozejde, to bylo náročné. Natáčelo se to celé na jednu klapku. Bylo to jedno jetí. Slzy, které mi stékají po tváři jsou pravé a ani Marek z toho neměl dobrý pocit. Bylo nám tak nějak úzko,“ svěřila se Burešová a dodala, že si myslí, že diváci Evu v podání Vandy Pilař Chaloupkové přijmou, protože budou vědět, že se je snaží zachránit.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací