Na slavnostní premiéře filmu Matky zářily Vagnerová, Nováková i Hřebíčková

Zástěry a lahvičky s dudlíky odložit, jde se do kina.

Po dlouhém půstu se znovu vyrazilo do společnosti. V pražském kině Lucerna se konala slavnostní premiéra komedie Matky, na kterou se vypravila bohatá delegace složená z herců, tvůrců, maminek, dětí i jedné těhulky.

Už jste film Matky viděli? Příběh nás seznámí se čtyřmi kamarádkami, které spolu probírají muže, vztahy, sex a děti. Tuto čtveřici si zahrály Hana Vagnerová, Petra Hřebíčková, Gabriela Marcinková a Sandra Nováková. Pro poslední jmenovanou byly Matky i scénáristickým debutem, a to ve spolupráci s Vandou Zaplatílkovou.

V čele delegace stanul režisér Vojtěch Moravec po boku s již zmíněnou Sandrou Novákovou. Ve filmu si dokonce zahrál i jejich syn Mikuláš. Herecké zastoupení dále doplnili Hana Vagnerová, Petra Hřebíčková, Ondřej Pavelka a Zuzana Mauréry. A nutno podotknout, že všichni přítomní si atmosféru slavnostností premiéry náležitě užívali. Hana Vagnerová se radovala, že mohla vyměnit tepláky za třpytivé šaty a Ondřej Pavelka se rozhodl pořídit několik paparazzi fotografií svých kolegyň. Petru Hřebíčkovou zdobilo nádherné těhotenské bříško a úsměv. Jak to na premiéře komedie Matky vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací