Seriál Slunečná v nové sezóně přinese usmíření, dramata, intriky i nové postavy

Co nás čeká ve Slunečné?

Jarní sezóna seriálu Slunečná skončila slzavým údolím, protože se Janek (Marek Lambora) rozešel s těhotnou Týnou (Eva Burešová). Láska ovšem překoná vše, a to nejen nedorozumění, ale i nebezpečí v podobě Predraga (Predrag Bjelac). Poklidná atmosféra ovšem nepotrvá dlouho.

S dějem na podzim zahýbá Johnova dcera Anna (Zuzana Kajnarová), která se rozhodne za příkoří z dětství pomstít. Hana (Eva Holubová) se sice špatně vyrovnává s přístupem Anny, ale i tak musí pomoci Johnu Linhartovi (Maroš Kramář), jehož rodinný život je na spadnutí.

Statek Slunečná přivítá hned několik nový a staronových postav. Objeví se zde nečekaně matka Lídy (Dana Batulková) Božena Regina Rázlová), Eričina známá z mládí Simona (Monika Timková) či bratranec Radka Dolejše (Leoš Noha) Libor Dolejš (Jiří Ployhar). Radka totiž Zuzana Dolejšová (Eva Decastelo) uklidí do léčebny pro alkoholiky a Libor jí přijede vypomoci s firmou. „Erika bude otevírat azylový dům a já se přihlásila na konkurz, jelikož hledá psychologa. Přijme mě a stanou se z nás velké kamarádky. Mám co hrát, dost se ta moje Simona proměňuje, a to mě baví. Všichni se mě na place ujali a bylo to moc fajn. Vesměs ale kolegy z různých projektů znám. Ta role je velmi zajímavá, na první pohled není znát, co skrývá pod povrchem. Na pohovoru, který Erika vedla, si se Simonou tak sedly, že se z nich staly velké kamarádky, ale…,“ prozradila Monika Timková.

Perné chvilky čekají i na Vildu (Lukáš Langmajer), který se bojí, že láska Sylvy (Bára Jánová) není taková, jakou by si přál, a proto jí vystaví zkoušce. Dopadne test dobře?

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací