1. MISE, Dvojka na zabití, Hvězdy nad hlavou, Slunečná, Polda a mnoho dalšího přinese Hvězdná sezóna na Primě

Televizní podzim nabídne velké návraty i svěží nováčky.

Po létu, které bylo letos trochu aprílové, přichází podzim a s ním nová televizní sezóna. A jak už to každý rok bývá, těšit se můžeme na pokračování již rozvyprávěných příběhů, ale i na nové hrdiny, pořady a zápletky. Do té první kategorie patří seriály 1. MISE, Dvojka na zabití a Hvězdy nad hlavou, které FTV Prima představila na tiskové konferenci.

Již v neděli 29. srpna se o místo v elitní jednotce v seriálu 1. MISE začne ucházet dvanáct nadšených a odhodlaných mladých vojenských lékařů. Rolí již ostřílených hrdinů a profesionálů se chopí Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Marek Němec, Pavel Řezníček, Adéla Gondíková, Sandra Nováková, Ondřej Rychlý. Dvanáctku nových odvážlivců ztvární Sára Rychlíková, Radúz Mácha, Annette Nesvadbová, Libor Matouš, Beáta Hrnčiříková, Radek Melša, Zuzana Novotná, Petr Kolman, Kateřina Zapletalová, Ondřej Kubina, Lucie Ducháčková a Jiří Böhm. Zajímavostí je, že herec Marek Němec se vrací jako David Hofbauer z Modrého kódu a Sestřiček.

Jakub Prachař a Sara Sandeva budou Dvojka na zabití. „Je to smutný, cynický detektiv, který nemá z ničeho radost, ale když je v práci, tak na svůj život zapomene a baví ho to. Svoje problémy si samozřejmě nosí do práce,“ popsal svého nadporučíka Martina Rykla Jakub Prachař. Jeho nová kolegyně Karolína Světlá (Sandeva), je jeho pravým opakem. „Hraju Karolínu, mladou slečnu po škole, která dostala svou první pracovní příležitost. Je trochu naivní, ale zároveň má ráda pravidla, řád, a když se potká s Martinem, tak se trochu změní. Zaměřuje se na svou kariéru a ze začátku má vše jasně dané, naplánované,“ prozradila Sara Sandeva. V seriálu dále uvidíme Milana Šteindlera, Norberta Lichého, Filipa Kaňkovského, Petra Vaňka a další.

Poslední z velké seriálové trojky jsou Hvězdy nad hlavou s Terezou Kostkovou v hlavní roli, která jako veteřinářka Lucie Boučková zachraňuje na malé vesnici zvířata i lidské osudy. „Diváci budou sledovat cestu Lucie, ve které se díky okolnostem probudí její dočasně uspané ženství. Jistě se v jejím příběhu mnozí najdou. Je víc matka a veterinářka, než žena, a ta se najednou začne hlásit o slovo,“ láká Kostková. Na vesnici bez signálu potkáme i Romana Vojtka, Romana Zacha, Filipa Antonia, Amélii Pokornou, Veroniku Khek Kubařovou, Jitku Smutnou, Bolka Polívku či Kateřinu Marii Fialovou.

Do programu se vrací i oblíbené pořady a seriály, jakou jsou Slunečná, další řada Poldy, Show Jana Krause a 7 pádů Honzy Dědka, premiérové díly reality show Tlouštíci či Česko Slovensko má talent. Těšit se můžeme i na Zdeňka Pohlreicha, který tentokrát bude hostit single muže a ženy v seznamovací show První večeře. Jak to na tiskové konferenci FTV Prima vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací