Letní kino filmového festivalu 3KinoFest nabídne filmové projekce i koncem srpna a začátkem září

Umění milování, Jack Strong a Okupace.

Letní kino filmového festivalu 3KinoFest na Mariánském náměstí v Praze pokračuje. Organizátoři odhalili program na předposlední srpnový víkend. O promítání ovšem nezůstaneme ochuzeni ani v září.

Mezinárodní filmový festival 3KinoFest přináší každý rok ty nejlepší a nejzajímavější filmy z Polska, Slovenska, Maďarska a České republiky. Středoevropská kinematografie se odráží i na programu letního kina. Předposlední srpnový víkend nabídne film Umění milování natočený podle knižní předlohy věnující se lidské sexualitě (19. 8.), akční životopisné krimi Jack Strong o plukovníkovi polské lidové armády (20. 8.) a drama Okupace o jedné noci v divadelním baru, který navštíví namol opilý ruský důstojník (21. 8.). Program prvního zářijového víkendu bude odhalen na konci srpna.

Projekce probíhají zdarma pod širým nebem na pražském Mariánském náměstí v režimu „Tiché kino“. Každý divák obdrží sluchátka. Díky nim nebude okolí obtěžovat hluk a milovníci filmu si užijí perfektní zvuk. V případě nepřízně počasí se promítání přesune do velkého sálu Městské knihovny.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací