Hvězdy nad hlavou: Tereza Kostková promluvila o natáčení s krávami a bez signálu

Nový seriál nás zavede na vesnici a mezi zvířata.

Na televizní obrazovky vstoupil nový seriál TV Prima s názvem Hvězdy na hlavou. Hlavní roli veterinářky Lucie Boučkové zde ztvárnila herečka Tereza Kostková, která v krátkém rozhovoru přiblížila natáčení v přírodě, bez signálu a v obklopení zvířat.

Děj seriálu se odehrává v kulisách malebné vesnice, kde veterinářka Lucie Boučková v podání Terezy Kostkové zachraňuje nejen zvířata, ale i lidské osudy. Herečka prozradila, že natáčení probíhalo v krásném vesnickém prostředí, kde opravdu nebyl signál. Odříznutí od okolí a dalších pracovních povinností Kostková, dle svých slov, uvítala, protože mohla být plně napojena na svoji postavu.

Vzhledem k tomu, že Lucie je veterinářkou, objevila se Tereza Kostková před kamerou s celou řadu zvířat. „Zvířata byla úžasná. Byli to partneři a dělali, co nám na očích viděli. A my jim. Opravdu jsme se k nim chovali dobře, důstojně,“ uvedla Kostková a dodala, že miluje koně, krávy, jejich oči. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací