Barbora Jánová a Radek Banga pokřtili knihu Lukáše Pavláska Rok ajťáka

„Ve trojce se to vlastně všechno rozlouskne.“

Český komik, herec, textař a spisovatel Lukáš Pavlásek má na svém kontě již devět knih. Nejnovější publikací je Rok ajťáka. Třetí díl úspěšné série pokřtili zpěvák a hudebník Radek Banga a herečka Barbora Jánová (seriál Slunečná).

„První díl byl Z deníku ajťáka, tam jsme se seznámili s životem jedné ajťácké party v takových krátkých, uzavřených příbězích. Ve dvojce se rozjel už velký příběh, kdy ten náš ajťák vběhl do normálního života a začal, například, chodit se dvěma ženami najednou a takové věci. A ve trojce se to vlastně všechno rozlouskne,“ přiblížil trilogii Pavlásek a dodal, že se ajťák, kterému se všichni smějeme, rozhodne světu pomstít. Série o ajťákovi je opravdu velmi úspěšná, protože první díl z roku 2015 aspiruje na bestseller. Během rozhovoru Lukáš Pavlásek prozradil, že i když pět let pracoval na IT, kniha s jeho prací nic společného nemá. Všechny příběhy jsou smyšlené.

Kniha Rok ajťáka byla slavnostně představena širokému okruhu čtenářů prostřednictvím křtu. Kmotrem se stal rapper, zpěvák a textař Radek Banga, tato volba nebyla ani trochu náhodná. „My jsme se o tom bavili docela dlouho. Už jsem věděl, že dělá ty dva díly předtím. A já jsem vzděláním ajťák skutečně,“ vysvětlil Banga, který nabídku publikaci pokřtít velmi rád přijal. Druhé sklenice šumivého moku se chopila oblíbená herečka Barbora Jánová, kterou můžeme sledovat v seriálu Slunečná.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a prostřednictvím krátkého videa a rozhovoru s Lukášem Pavláskem na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací