Divadlo Lucie Bílé uvede muzikál Láska je láska. Lucie Bílá ztvární hlavní roli bez alternace

„Je to muzikál, kde i jeho název, je teď zapotřebí.“

V nově zrekonstruovaném Divadle Lucie Bílé se bude opět tančit a zpívat. Po „velkém úklidu“ bývalé Ta Fantastiky se do divadla vrací muzikálová produkce. A výběr padl na crazy muzikál Láska je láska složený z jednadvaceti hitů zpěvačky Lucie Bílé.

Před začátkem zkoušek se konala v prostorách divadla tisková konference, kde se sešla většina hereckého obsazení a tvůrci. Nechyběla ani autorka textů Gabriela Osvaldová a autor hudby Ondřej Soukup, který se s Lucií Bílou konečně usmířil. Do přední řady usedl i režisér Antonín Procházka.

Lucie Bílá opět ztvární postavu, která není spokojena s tím, jak ji autor napsal, a rozhodne se to změnit. Cestuje proto časem do mládí svého bohémského tatínka. „Láska je láska je srdcovka. Je to muzikál, kde i jeho název, je teď zapotřebí. I pro ten název to stálo za to. Říká se, že v pohádkách vyhrává láska, tak doufám, že vyhraje i v této době,“ okomentovala výběr titulu Bílá, jenž bude vystupovat bez alternace.

Muzikál Láska je láska jsme mohli poprvé vidět v roce 2005. Verzi, jejíž premiéra je naplánovaná na 7. dubna 2022, kdy Lucie Bílá slaví narozeniny, zaznamená několik změn, a to jak v obsazení, tak ve složení písní (přibude např. Dobrý kafe) či choreografiích. Chybět nebude ani postava Amora, o kterou se podělí Martin Pošta a Martin Sobotka. Pošta se svěřil, že se na roli velmi těší a zejména na sprchovací scénu, která je, dle jeho slov, legrace. To potvrdil i Sobotka a přidal, že se těší na létání, které zná i z Addams Family.

Během krátkého rozhovoru v divadle se Lucie Bílá obklopila nejen Amory, ale i dvěma dalšími mladíky, a to Michalem Sehnalem hrajícího mladého tatínka a Josefem Fečem, jenž se promění v Kapelníka. V obnoveném muzikálu se dále představí Bronislav Kotiš, Denny Ratajský, Martin Písařík, Markéta Poulíčková, Markéta Schimmerová Procházková, Barbora Munzarová, Kateřina Pechová, Vendula Příhodová, Kateřina Marie Fialová, Tereza Hálová, Filip Hořejš, Lukáš Kellner či Viktor Antonio. Jak to na tiskové konferenci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém rozhovoru na YouTube kanálu ČK LIVE

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací