8. večer StarDance: Vypadli Tereza Černochová a Dominik Vodička, tančit ale budou dál

Možná vznikne i video pro fanoušky.

Na tanečním parketu StarDance se letos tančilo již poosmé. Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, ale i scénický v doprovodu company 420PEOPLE. Příští týden zatančí již jen tři dvojice.

První ztrátu zaznamenala 11. řada StarDance už během týdne, protože konec v soutěži kvůli koronaviru oznámili Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková. Pravidla jsou ovšem neúprosná a v sobotu se i tak vyřazovalo. Než se ale páry postavily pod neúprosný světelný kužel pravdy, čekala na diváky hned dvojitá porce tanečních výkonů. Kromě klasiky v podobě valčíku, jivu nebo paso doble, byl do programu zařazen i současný, výrazový tanec.

Body od poroty (do kterých byly započítány i známky z charitativního kola) ve spojení s hlasy diváků rozhodly, že osmý taneční večer se stal osudný páru Tereza Černochová a Dominik Vodička. Černochová s Vodičkou nejdříve zatančili valčík na píseň Ona se brání od Karla Černocha a poté scénický tanec na píseň Ashes.

A i když tento pár v soutěži již neuvidíme, o jejich taneční čísla nepřijdeme. „Myslím si, že nás to v klidu nenechá, že jsme skončili a už nic nebude. Možná nějaké hezké videjko pro fanoušky zařídíme,“ prozradila Tereza Černochová a Dominik Vodička dodal: „Je to půl roku života. Půl roku života je vážně hodně. Jsme spolu každý den několik hodin na zkušebně. To nejde jen tak zahodit.“ Celý rozhovor s Terezou Černochovou a Dominikem Vodičkou bezprostředně po vypadnutí najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Fotogalerie z 8. tanečního večera se nachází na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací