Michal Isteník přiblížil nový nekorektní komediální seriál Vegani a jelita z brněnského prostředí

Brněnský duch, brněnští herci i brněnské reálie.

Nový seriál Vegani a jelita nás zavede do Brna, tamního obchodu se zdravou výživou Vegálie a seznámí nás s jeho majitelem Martinem (Michal Isteník) a jeho kamarádem/účetním Luďkem (Jakub Uličník). Prodejna je sice výnosná, ale Martin, jak tvrdí tvůrci, ji nenávidí až na dřeň tofu. V rámci epizodních rolích uvidíme celou řadu osobností, které jsou s Brnem spojené a zahrály si sami sebe, a to např. Bolek Polívka, Vojtěch Dyk, Lukáš Hejlík, Jiří Dvořák či Hana Holišová.

„Martin je, promiňte mi to, bohapustý kre… a celý ten seriál je o tom, že se snažíme donutit Martina, aby byl o trošku menší kre…. Neřeknu, jak to dopadne,“ přiblížil se smíchem svoji postavu a náplň seriálu Vegani a jelita Michal Isteník. Tento talentovaný herec žijící v Brně v seriálu ztvárnil nejen zmíněnou postavu, ale stal se i spolurežisérem a scénáristou.

Během rozhovoru se Michal Isteník svěřil, že miluje Brno, a i když se v Brně a na Jižní Moravě točí dost, tyto projekty většinou nejsou s touto lokalitou spjaty. Proto vznikl seriál Vegani a jelita, který je plný brněnského ducha, brněnských reálií, brněnských vtipů a brněnských herců a tvůrců. Obrovská noční scéna například vznikla na stadionu za Lužánkami. Celý rozhovor s Michalem Isteníkem, kde dále prozradil, jak se s novými profesemi sžil a jaké má plány do budoucna, najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE. Seriál je k vidění od 16. prosince 2021 na Voyo.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací