Slunečná: V posledním díle sezóny se Týně narodí trojčátka. Seriál ale nekončí

„Snažila jsem se ten porod zahrát dramaticky, ale zároveň jsem to také mírnila.“

Vánoce se kvapem blíží, a to znamená, že končí letošní sezóna. Dnes večer uvidíme poslední díl seriálu Slunečná tohoto roku s pořadovým číslem 150, který přinese drama, ale i velké štěstí, protože Týna v podání Evy Burešové porodí Jankovi (Marek Lambora) Janičku, Haničku a Aničku. Tvůrci ale slibují, že seriál Slunečná zatím nekončí.

Scénáristé Týnin porod pořádně zdramatizovali, protože na ni porodní bolesti přijdou v okamžiku, kdy se s Jankem nachází daleko od nemocnice v lese. V tu chvíli začne závod s časem. Janek naloží Týnu do auta (osobní vůz herečky Evy Burešové) a uhání naproti přijíždějící sanitce. Vše samozřejmě dopadne dobře a narodí se krásná trojčátka. „Byl to krásný den, velká legrace, ale v tom falešném těhotenském břichu už se opravdu nedalo chodit. Snažila jsem se ten porod zahrát dramaticky, ale zároveň jsem to také mírnila, protože mi připadá, že se z toho v televizi dělá hororová věc. Mohlo by to i některé mladé lidi vylekat, tak jsem to chtěla zmírnit,“ svěřila se Burešová.

Janičku, Haničku a Aničku hrají tři malá miminka. Jedno z nich je dokonce kluk. Eva Burešová alias Týna prozradila, že je od sebe neuměla rozeznat. „Nakonec jsme s nimi ve Slunečné moc netočili. Často jsme měli s Markem v ruce chůvičku, ale když jsme fotili společnou fotku a já musela v náručí držet obě miminka, Marek měl jen jedno, to bylo těžké. Bála jsem se, přece jen to nebyly moje děti,“ uvedla herečka. Návštěva porodnice Týnu ale nemine, protože se do ní podívá po boku své rodící kamarádky Julči (Lucie Polišenská).

Tím ale příběh postav ze seriálu Slunečná nekončí. „Máme natočené další díly, na které se diváci mohou těšit na televizních obrazovkách v příštím roce. O termínu jejich uvedení budeme včas informovat,“ prozradil mluvčí seriálu Josef Ducký. Leden navíc přinese nový seriál ZOO.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací