Startuje reality show DREAM TEAM – Mistři dílny: Pod dohledem moderátora Vojty Kotka budou soutěžící vyrábět motokáry

Výsledek budou hodnotit porotci Kamila Douděrová, Šimon Caban a speciální host, závodník Tomáš Enge.

S jarní sezónou přichází i nášup novinek. Mezi ty televizní patří reality show DREAM TEAM – Mistři dílny, kde se o výhru půl milionu a vlastní prostor na obrazovce televize Prima popere šest mužů a šest žen. Než ale budeme znát vítěze, budou muset soutěžící během osmy týdnů plnit kreativní úkoly a vyrobit něco jedinečného.

Snažením modrého a červeného týmu nás bude provázet moderátor Vojtěch Kotek, který má o vlastnostech vítěze a Mistra dílny jasno: „Originalitu, šikovnost, kreativitu. Měl by to ale být i trochu showman a sympaťák. Aby uměl produkt, který vytvoří, prodat a dobře o něm mluvit. To je koneckonců v dnešní době skoro to nejdůležitější, umět věci, které děláte, prodat.“

Hodnocení kutilského umění a výsledných produktů má na starosti tříčlenná porota. V jejím čele sedí architektka a designérka Kamila Douděrová a režisér, scénograf, choreograf, fotograf, divadelní a filmový tvůrce Šimon Caban. Tuto dvojici vždy doplní speciální host. Tím prvním bude závodník Tomáš Enge. A jeho přítomnost nebude pouze náhodná, protože soutěžící budou muset v rámci prvního kola pořadu vyrobit za šest hodin funkční, rychlou a estetickou motokáru.

Aby se soutěžící a diváci ani chvíli nenudili, bude součástí show i Pepa Libický, který v každém díle zadá soutěžícím tři rychlé výzvy. Ty bude plnit vždy jeden ze zástupců z každého týmu. Vítěz svým spolupracovníkům získá bonusy v podobě časového limitu, návštěvy skladu, žolíka či rukou Pepy Libického. Pořad DREAM TEAM – Mistři dílny bude na televizních obrazovkách k vidění od 10. ledna 2021.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací