Pohádka Tajemství staré bambitky 2 se rozroste o nové království, ve kterém vládne Veronika Khek Kubařová jako královna Julie

A jak to bylo dál?

Pohádka Tajemství staré bambitky pokračuje. Tento rok, tedy po 11 letech od uvedení prvního dílu, v kinech (snad) uvidíme pokračování s názvem Tajemství staré bambitky 2, které vzniklo opět pod režijní taktovkou Ivo Macharáčka. Tentokrát se podíváme nejen do malého království, kterému vládne král Jakub (Tomáš Klus) a královna Anička (Kamila Janovičová), ale i do toho sousedního. Seznámíme se tak s mladou a nezkušenou královnou Julií, kterou si zahrála Veronika Khek Kubařová.

Veronika Khek Kubařová má na svém kontě již několik pohádek, a to například Nejkrásnější hádanka. Sama herečka se dokonce pyšní honosným titulem, a to Královna tanečního parketu, protože s tanečním partnerem Dominikem Vodičkou vyhrála 10. ročník StarDance.

Natáčení pohádky, i když v roli královny smolařky, si herečka nemohla vynachválit a ve videu z natáčení doslova básní nad tamní partou. „Točit takhle na zámku byl pro mě splněný sen. Dětský. Protože, když jsme jako malí chodili na hrady a zámky, všude byly zátarasy a provazy, kam už se nesmí. A teď člověk díky pohádce může jít a může se opatrně dotknout těch věcí, těch zlatých ozdobných ornamentů a je to fakt krásný, takže to si moc užívám. Když jsem přišla poprvé, tak jsem fakt měla takovou chvilku, kdy jsem jen civěla, protože to je opravdu neuvěřitelná nádhera – ten strop, ta kopule, to zlato všude a sedla jsem si na trůn, což taky samo o sobě dává člověku nějaký pocit, v tom prostoru uprostřed…,“ svěřila se Khek Kubařová.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací