Netflix uvede každý týden minimálně jeden nový film z vlastní dílny

Máte chuť na komedii, drama, detektivku či horor?

Streamovací služba Netflix nabídne během roku 2022 desítky nových filmů, ve kterých se objeví desítky známých herců. Netflix Film Slate zveřejnil, na jaké tituly se můžeme letos těšit. K nejočekávanějším bezesporu patří drama/thriller The Grey Man s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem a sci-fi/drama Spaceman s Adamem Sandlerem, jenž se natáčely v České republice.

Každý týden minimálně jeden nový film z vlastní dílny, přesně tak zní filmový program Netflixu, který čítá dramata, komedie, detektivky, romance, teenage filmy, animované kousky, horory, thrillery a další žánry a subžánry.

Z únorových novinek jmenujme Čára 2, Texaský masakr motorovou pilou, Madea se vrací, BigBug a Láska a pouta. Březen přinese The Adam Project, Proti ledu, The Weekend Away, Windfall či Černý krab. Dále v průběhu roku uvidíme Na nože 2, Enola Holmes 2, The Mother, Day Shift, Spiderhead, Slumberland, Falling for Christmas, Pinocchio Guillerma del Tora, Boo! a mnohé další.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací