Tajemství staré bambitky 2: Jiří Lábus si v pohádce opět zahrál proradného rádce Lorence

„Myslím si, že se nikdo nepolepší.“

Prakticky po deseti letech se vrací hrdinové pohádky Tajemství staré bambitky 2. Tentokrát sousednímu království budou škodit staří známí proradní rádcové Lorenc a Ferenc. V roli Lorence opět uvidíme herce Jiřího Lábuse.

Jiří Lábus na slavnostní premiéře prozradil, že na Lorence v pokračování pohádky čekají šmé a podvody. Lorenc se tedy od posledních intrik nepolepšil. „Myslím si, že se nikdo nepolepší. Lidé zůstávají od šesti let stejní. Říká se, že v šesti letech se formuje charakter člověka a ten se pak už nezmění,“ dodal Lábus.

Na place se po deseti letech od natáčení jedničky sešla stará dobrá parta. „Atmosféra při natáčení byla ohromná. Jindřichohradecký zámek je nádherný, catering byl skvělý, takže nebylo na co si stěžovat,“ svěřil se s úsměvem herec a pochválil i nádherné kostýmy a výpravu. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Na slavnostní premiéře, kde jsme se s hercem Jiřím Lábusem potkali, nechyběli ani další vzácní hosté, a to Kamila Janovičová (královna Anička), Veronika Khek Kubařová (královna sousedního království), Markéta Plánková (komorná Hermína), Václav Noid Bárta (podkoní Václav a autor hudby) a režisér Ivo Macharáček. Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací